positie panty zwart 60 den

11,95

Positie panty-zwart-60-den

Als er iets goed moet zitten zijn het wel de basisstukken in je kleding, niet alleen je hemdjes, BH, maar ook je slips en dus zeker je panty. Deze panty heeft uiteraard een verlengstuk voor je bollende buik.

Wissen
Artikelnummer: 404 80 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Positie panty zwart 60 den

Positie panty-zwart-80-den Als er iets goed moet zitten zijn het wel de basisstukken in je kleding, niet alleen je hemdjes, BH, maar ook je slips en dus zeker je panty. Deze panty heeft uiteraard een verlengstuk voor je bollende buik.

Bekijk alle panty's & leggings hier »</a

Leggings en panty s voor aanstaande moeders

Vooral tijdens je zwangerchaps is het echt waar wat ze zeggen: je voelt je zo veel beter als je goed ondergoed draagt. Niet alleen omdat alles mooi op z'n plek blijft zitten Maar ook omdat je je door een goed ondergoed setje je heerlijk comfortabel zal voelen. Ondergoed in je zwangerschap heeft natuurlijk ook praktische kanten. Een goede ondersteuning is namelijk noodzakelijk als je lichaam zo sterk veranderd. De borstvoeings bh s zijn dan ook stretchy en comfortabel. Je kunt ze op allerlei manieren afstellen op jouw lijf. Mooie zwangerschapskleding is belangrijk tijdens maar ook na je zwangerschap. Van sjieke borstvoedings nachtkleding voor de avond en de nacht tot warme zwangerschapspyjama's en borstvoedingsnachthemden om in weg te kruipen. De slip van het merk Valja valt fijn om je buik net zoals onze panty van Tete a Tete en bijvoorbeeld Queen Mum.

Alle zwangere vrouwen zijn anders, vandaar ons brede aanbod van ondergoed voor zwangeren. We hebben elegante setjes van de allerbeste merken die gespecialiseerd zijn in het ontwerpen en maken van voedingsnachtkleding, zwangerschapsondergoed, zwangerschapspanty's en positienachtkleding. En ook het aanbod ondergoed breed binnen onze collectie is ruim van basic slips tot lingerie met een mooie uitstraling en heerlijke hipsterbroekjes. Ondergoed en nachtkleding om in te slapen of die het je makkelijk maken om borstvoeding te geven aan jouw baby. Natuurlijk ook om dagelijks te dragen als je naar je werk gaat. Ook is het goed voor je nachtrust wanneer de nachtkleding aan jouw eisen voldoet tijdens je zwangerschap. Graag geven wij advies.

Extra informatie

Maat

L, M, S, XL, XS

Kleur

Zwart

Merk

Valja