Positieblouse woven/jersey/strech

39,95

Positieblouse woven/jersey/strech. Positieblouse heeft lange mouwen en een kraagje. De voorzijde heeft knoopjes met een blinde sluiting.
De kleur roze is iets feller dan op de foto is te zien.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Positieblouse woven/jersey/strech
Positieblouse woven/jersey/strech hier zul je negen maanden plezier hebben. De soepele stof maakt het dragen ervan een plezier en de zwangerschapsblouse valt prachtig om je buik. Ook kun je de zwangerschapsblouse prima combineren met ander mooie zwangerschapskleding. De kleur is makkelijk te combineren met diverse kleuren. Tevens is de zwangerschapsblouse-shirt na je zwangerschap door dragen omdat het materiaal van de zwangerschapsblouse van uitstekende kwaliteit en pasvorm is. Tijdens je zwangerschap er verzorgd en trendy uitzien dat kan zeker in deze blouse. Zit je maat er nog bij dan tref je het.

Positieblousses

Een zwangerschapsblouse kan diverse silhouten hebben. Een zwierige positieblouse, een lange zwangerschapsblouse, een mouwloze positieblouse of de klassieke positieblouse. Kenmerkend voor de zwangerschapsblouses die Growing Position verkoop is dat ze trendy, comfortabel en lekker goedkoop zijn. De blouse moet passen bij de eisen die je lichaam tijdens je zwangerschap zo hard nodig heeft en verdiend. Zorg goed voor jezelf is dan ook het credo van Growing Position. Met onze trendy en betaalbare zwangerschapskleding ben je op de goede weg. De uitgebreide collectie zwangerschapsblouses maken een keuze uit onze collectie niet eenvoudig maar wel heel leuk. Zoek dus onder het item blouses en wellicht vind je er je lievelings zwangerschapsblouse.

Extra informatie

Kleur

Roze

Maat

L, M, S, XL, XS

Merk

Love2Wait