Positiebroek legging traveller blauw

29,95

Positiebroek legging heeft een verhoogde buikband. De kleur is blauw. De positiebroek legging is op vele manieren te combineren.

Wissen
Artikelnummer: C202059-006 Categorie√ęn: , Tags: , ,

Beschrijving

Positiebroek legging traveller blauw.

Positiebroek legging traveller blauw is gemaakt van zeer elastisch jersey en rekt mee met je lichaam. Ook de buikband van het deze  groeit mee met je dikker wordende buik. Wil je een riem dragen bij deze positiebroek dan kan dat maar het is zeker niet nodig. De stof is stevig en blijft mooi. De positiebroek zal comfortabel dragen zoals het hoort.

Bekijk alle positiebroeken en positiejeans

Positiebroeken

Natuurlijk kies je tijdens je zwangerschap ook voor speciale zwangerschapsbroeken. Waarschijnlijk merk je als je in verwachting bent na een maand of 3 of 4 al dat je broek wat strakker gaat zitten. Dan wordt het tijd voor een zwangerschapsbroek.

Zo'n broek is fijne kleding als je zwanger bent, want je wilt graag kleding met veel ruimte voor je buik. Die groeit en verandert steeds en dan is het fijn als je kleding als het ware meegroeit. Daarom hebben positiebroeken meestal verstelbare banden en soms een elastisch voorstuk. Ze zijn vaak gemaakt van soepel materiaal.

Bij Growing Position houden wij er rekening mee dat jij er tijdens je zwangerschap geweldig uit wilt zien. Jij wil natuurlijk voor alle perioden tijdens je zwangerschap een positiebroek klaar hebben liggen in kast zodat je tijdens elke gelegenheid nog meer kunt stralen. Bij onze positiebroeken komen comfort en modieus samen, zodat jij de allerlaatste trends kan volgen en je goed voelt in al onze positiebroeken. Het is belangrijk dat jij elke dag op je broek kan vertrouwen en voor jouw de juiste pasvorm en ondersteuning geeft die je bij een zwangerschap zo goed kunt gebruiken.

POSITIEKLEDING IS ALLES BEHALVE ZAKKERIG & OUDERWETS!

Bij een ander silhouet, hoort ook andere kleding. Er zijn veel hippe merken met mooie zwangerschapskleding, dus je hoeft je niet te verstoppen in oversized items (alhoewel dat soms ook weleens lekker is!). Vaak is een andere broek de eerste aanschaf, want je normale broeken zitten al snel te strak en oncomfortabel. Een goede zwangerschapsbroek bevat stretch en een lage of hoge buikband, zodat je nooit zomaar in je blote buik staat! Een zwangerschapsjeans is een kledingstuk dat je vaak zal dragen de komende tijd en wanneer je buik echt andere proporties aanneemt, is een zwangerschapstop ook heel fijn om te dragen. Deze heeft extra buikruimte, zodat het shirt je hele buik goed bedekt.

VAN ZWANGERSCHAPSBROEKEN TOT POSITIEJURKJES!

Naast een top en een broek, is een positiejurkje natuurlijk ook super comfortabel en mooi bij een groeiende buik. Kies er één met een hippe print of ga voor basic in zwart, donkerblauw of wit. Voor na je bevalling zijn er ook fijne items verkrijgbaar, zoals voedingshirts waarmee je gemakkelijk borstvoeding geeft of voedingsbeha's met hetzelfde principe. Kleed je nieuwe silhouet in stijl met de mooiste positiekleding!

 

Extra informatie

Kleur

Blauw

Maat

L, M, S, XL, XS