Positiejeans Romy slimfit.

49,95

Positiejeans Romy slimfit. Heeft een fantastisch pasvorm. Is van het merk Love2Wait. Een zwangerschapsmerk met jaren ervaring in het maken van positiekleding en dat merk je.

 • Materiaalverwerking:
  Denim
 • Materiaal buitenlaag: 98% katoen, 2% elastaan
  Tips voor de juiste maat
 • maat 27 staat voor maat 36
 • maat 28 staat voor maat 36+
 • maat 29 staat voor maat 38
 • maat 30 staat voor 38+
 • maat 31 staat voor 40
 • maat 32 staat voor 42
 • maat 33 staat voor 42+
Wissen
Artikelnummer: B99021-022 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Positiejeans Romy slimfit

Positiejeans Romy slimfit. Positiejeans is een five pocket model. Heeft ook verhoogde buikband. De positiebroek is gemaakt van jersey stof met veel elastisch materiaal aan toegevoegd.

Positiebroeken

Bij Growing Position houden wij er rekening mee dat jij er tijdens je zwangerschap geweldig uit wilt zien. Jij wil natuurlijk voor alle perioden tijdens je zwangerschap een positiebroek klaar hebben liggen in kast zodat je tijdens elke gelegenheid nog meer kunt stralen. Bij onze positiebroeken komen comfort en modieus samen, zodat jij de allerlaatste trends kan volgen en je goed voelt in al onze positiebroeken. Het is belangrijk dat jij elke dag op je broek kan vertrouwen en voor jouw de juiste pasvorm en ondersteuning geeft die je bij een zwangerschap zo goed kunt gebruiken.

Bekijk alle positie broeken en positie jeans

De zwangerschapsbroek hoort absoluut bij je positiekleding

Hij is onmisbaar in je positiegarderobe, de zwangerschapsjeans. Super praktisch en zo comfortabel. Je schiet 'm graag aan, want hij zit altijd goed. En een zwangerschapsbroek in het five pocket model is lekker stoer. Ook dat is fijn. Want soms ga je tijdens je zwangerschap voor lief en zacht en soms voor stoer en pittig. En bovendien: het gewone leven gaat gelukkig gewoon door, ook als je zwanger bent. En waarschijnlijk draag je gewoonlijk ook graag een jeans.

De zwangerschapsbroek hoort absoluut bij je positiekleding

Hij is onmisbaar in je positiegarderobe, de zwangerschapsjeans. Superpraktisch en zo comfortabel. Je schiet 'm graag aan, want hij zit altijd goed. En een zwangerschapsbroek in het five pocket model is lekker stoer. Ook dat is fijn. Want soms ga je tijdens je zwangerschap voor lief en zacht en soms voor stoer en pittig. En bovendien: het gewone leven gaat gelukkig gewoon door, ook als je zwanger bent. En waarschijnlijk draag je gewoonlijk ook graag een jeans.

 

Extra informatie

Merk

Love2Wait

Kleur

Blauw

Maat

27, 28, 29, 30, 31, 32