Positieshirt Crochet

29,95

Prachtig Positie T Shirt heeft de kleur off white en lange mouwen. Uiteinde van mouwen kunnen worden gestrikt. Shirt heeft V-hals

Beschrijving

Materiaal: 95% polyester, 5% elastaan

Wissen

Beschrijving

Positieshirt Crochet

Positieshirt Crochet. Heeft lange mouw en mooie belijning is gemaakt van een zachte jersey stof. Het positieshirt heeft door de contouren een mooie belijning bij de buik. De extra ruimte op buikhoogte zorgt dat je dit positie shirt 9 maanden kunt dragen. Het shirt is een voorbeeld van stijlvolle positiekleding. Een aanrader.

Positieshirts

Ga je voor dames longsleeves met V-hals, ronde hals, boothals of maak je de neckline interessant door een mooie opvallende ketting te dragen. Kies je er een met kleurrijke print, kanten details of is je favoriete materiaal voor jouw wol of katoen. We hebben een uitgebreide selectie van deze shirts en er zit er ongetwijfeld één tussen die de perfecte match is met jouw bestaande garderobe. Door de veelzijdigheid van dit kledingstuk is het een werkelijke musthave voor je garderobe! Een positieshirt is alle seizoenen te dragen. Positieshirt is ook mooi onder vest of jasje.

Een positieshirt kan diverse uistralingen hebben. Een sportieve positieshirt, een print positieshirt, een effen positieshirt en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Wat voor onze winkel Growing Position geld zijn de eigenschappen dat ze trendy, comfortabel en betaalbaar zijn. De blouse moet passen bij de eisen die je lichaam tijdens je zwangerschaps zo hard kan gebruiken en verdiend. Van belang is dat je de positieshirt kunt dragen tot het einde van je zwangerschap. Dus onder andere voldoende ruimte bij je buik. Voor iedere aanstaande moeder hebben wij een ruine keuze.Als er één kledingstuk goed moet zitten dan is wel het positieshirt, in al zijn verschijningsvormen. Het is een fashion item waarmee je een glamourous of sportieve touch aan je outfit kunt geven. Zorg dat je er een paar van in kast hebt liggen, zodat je super kunt combineren met andere kledingstukken.

Bekijk alle New Arrivals hier »

Een positie shirt kan diverse stijlen hebben. Een sportieve positieshirt, een print positieshirt, een effen positieshirt en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Wat voor onze winkel Growing Position geld zijn de eigenschappen dat ze trendy, comfortabel en betaalbaar zijn. De blouse moet passen bij de eisen die je lichaam tijdens je zwangerschap zo hard kan gebruiken en verdiend. Van belang is dat je de positieshirt kunt dragen tot het einde van je zwangerschap. Dus onder andere voldoende ruimte bij je buik. Voor iedere aanstaande moeder hebben wij een ruime keuze.Als er één kledingstuk goed moet zitten dan is wel het positieshirt, in al zijn verschijningsvormen. Het is een kleding item waarmee je een sjieke of sportieve draai aan je outfit kunt geven. Zorg dat je er een paar van in kast hebt liggen, zodat je super kunt combineren met andere kledingstukken.

Extra informatie

Kleur

Off white

Merk

Love2Wait

Maat

L, M, S, XL, XS