Positieshirt met strik

39,95

Positieshirt die je aan onderzijde kunt strikken. We hebben ook de rok.

MATERIAAL & WASVOORSCHRIFT

Materiaal buitenlaag: 96% viscose, 4% elastaan

Materiaalverwerking: Jersey

Wasvoorschrift: Machinewas tot 30°C

Wissen

Beschrijving

Positieshirt met strik
Positieshirt met strik. Heeft een korte mouw. Prachtige hals lijn afgezet met de kleuren zwart, goud en wit. Positieshirt met print is prima te combineren met andere positiekleding.

Positie shirts

Positie shirts met print draag je het hele jaar door. Bij een frisse temperatuur met een blazer of vest en met mooi weer nice en simple op een jeans. Ga voor je voor een positieshirt met V-hals, ronde hals, boothals of maak je de neklijn interessant door een mooie statement met een ketting. Kies je positieshirt een met kleurrijke print, kanten details of in je favoriete materiaal zoals wol of katoen. We hebben een uitgebreide selectie van deze shirts en er zit er ongetwijfeld één tussen die de perfecte match is met jouw bestaande garderobe. Door de veelzijdigheid van dit kledingstuk is het een werkelijke musthave voor je garderobe!

Een positie shirt kan diverse stijlen hebben. Een sportieve positieshirt, een print positieshirt, een effen positieshirt en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Wat voor onze winkel Growing Position geld zijn de eigenschappen dat ze trendy, comfortabel en betaalbaar zijn. De blouse moet passen bij de eisen die je lichaam tijdens je zwangerschap zo hard kan gebruiken en verdiend. Van belang is dat je de positieshirt kunt dragen tot het einde van je zwangerschap. Dus onder andere voldoende ruimte bij je buik. Voor iedere aanstaande moeder hebben wij een ruime keuze.Als er één kledingstuk goed moet zitten dan is wel het positieshirt, in al zijn verschijningsvormen. Het is een kleding item waarmee je een deftige of sportieve draai aan je outfit kunt geven. Zorg dat je er een paar van in kast hebt liggen, zodat je super kunt combineren met andere kledingstukken.

Positieshirt voor alle seizoenen

Positieshirt draag je het hele jaar door. Bij een frisse temperatuur met een blazer of vest en met mooi weer vrolijk en simpel op een jeans. Ga voor je voor een positieblouse met V-hals, ronde hals, boothals of maak je de halslijn interessant door een mooie statement met een ketting. Kies je positieblouse een met kleurrijke print, kanten details of in je favoriete materiaal zoals wol of katoen. We hebben een uitgebreide selectie van deze shirts en er zit er ongetwijfeld één tussen die de perfecte match is met jouw bestaande garderobe.

Een positieblouse kan diverse uitstralingen hebben. Een sportieve positieshirt, een print positieshirt, een effen positieshirt en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Wat voor onze winkel Growing Position geld zijn de eigenschappen dat ze trendy, comfortabel en betaalbaar zijn. De blouse moet passen bij de eisen die je lichaam tijdens je zwangerschap zo hard kan gebruiken en verdiend. Van belang is dat je de positieshirt kunt dragen tot het einde van je zwangerschap. Dus onder andere voldoende ruimte bij je buik. Voor iedere aanstaande moeder hebben wij een ruime keuze.Als er één kledingstuk goed moet zitten dan is wel het positieshirt, in al zijn verschijningsvormen. Het is een fashion item waarmee je een elegante of sportieve draai aan je outfit kunt geven. Zorg dat je er een paar van in kast hebt liggen, zodat je super kunt combineren met andere kledingstukken. Als je advies nodig? Mail of bel ons gerust

Bekijk alle New Arrivals hier »

Een positie shirt kan diverse stijlen hebben. Een sportieve positieshirt, een print positieshirt, een effen positieshirt en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Wat voor onze winkel Growing Position geld zijn de eigenschappen dat ze trendy, comfortabel en betaalbaar zijn. De positie blouse moet passen bij de eisen die je lichaam tijdens je zwangerschap zo hard kan gebruiken en verdiend. Van belang is dat je de positieshirt kunt dragen tot het einde van je zwangerschap. Dus onder andere voldoende ruimte bij je buik. Voor iedere aanstaande moeder hebben wij een ruime keuze.Als er één kledingstuk goed moet zitten dan is wel het positieshirt, in al zijn verschijningsvormen. Het is een kleding item waarmee je een deftige of sportieve draai aan je outfit kunt geven. Zorg dat je er een paar van in kast hebt liggen, zodat je super kunt combineren met andere kledingstukken.

 

Extra informatie

Merk

Love2Wait

Maat

L, M, S, XL, XS

Kleur

Blauw