positiesjalopet blauw

49,95

Toffe Positie sjalopet
Gemaakt van sweater stof.

Wissen
Artikelnummer: C211010-006 Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

nullpositiesjalopet blauw
positiesjalopet in kleur blauw is gemaakt van zacht sweater stof en draagt heel comfortabel.

Zwangerschapsbroeken

Bekijk alle positiebroeken en positiejeans

Natuurlijk kies je tijdens je zwangerschap ook voor speciale zwangerschapsbroeken. Waarschijnlijk merk je als je in verwachting bent na een maand of 3 of 4 al dat je broek wat strakker gaat zitten. Dan wordt het tijd voor een zwangerschapsbroek.

Zo'n broek is fijne kleding als je zwanger bent, want je wilt graag kleding met veel ruimte voor je buik. Die groeit en verandert steeds en dan is het fijn als je kleding als het ware meegroeit. Daarom hebben positiebroeken meestal verstelbare banden en soms een elastisch voorstuk. Ze zijn vaak gemaakt van soepel materiaal.

Kies een positiebroek in verschillende kleuren, want het is fijn om tijdens je zwangerschap te kunnen variëren met je outfit. Je wilt er immers elke dag verzorgd en stralend uitzien. Ook een zwarte zwangerschapsbroek voor naar je werk is onmisbaar in je zwangerschapsgarderobe. Staat altijd goed, zeker als je kiest voor een zwarte zwangerschapsbroek model chino. En hij is gemakkelijk te combineren met je andere zwangerschapskleding.

Extra informatie

Kleur

Navy

Merk

Love2Wait

Maat

L, M, S, XS