Zwangerschapstuniek-van-zwangerschapscollectie-spring

Aanbieding!

49,95 9,95

Top zwangerschapstuniek met gebroken wit kraagje een mooie verticale plooitjes. Nog in een XL

 

Wissen

Beschrijving

zwangerschapstuniek-van-zwangerschapscollectie-spring

Zwangerschapstuniek-van-zwangerschapscollectie-spring. Is gemaakt van soepele stof en door de kleuren kun je het tuniek prima dragen met andere zwangerschapskleding. Aan de halslijn van het zwangerschapstuniek zit een wit kraagje. Bij de buik zit extra ruimte zodat het tuniek tijdens je gehele zwangerschaps perfect blijft passen. Tijdens je zwangerschap er trendy uitzien dat kan zeker in dit positietuniek.

Bekijk alle shirts & tunieken hier »

Bekijk alle blouses hier »

Zoveel blouses zoveel stijlen. Er is keus te kust en te keur een sportieve positieblouse, een lange positieblouse, een klassieke positieblouse en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Wat voor onze winkel Growing Position geld zijn de eigenschappen dat ze trendy, comfortabel en betaalbaar zijn. De blouse moet passen bij de eisen die je lichaam tijdens je zwangerschaps zo hard kan gebruiken en verdiend. Van belang is dat je de positieblouse kunt dragen tot het einde van je zwangerschap. Voor iedere aanstaande moeder hebben wij een ruine keuze. Natuurlijk hebben we ook volop voedingsblouses met een top pasvorm.

Een zwangerschapsblouse kan diverse silhouten hebben. Een zwierige positieblouse, een lange zwangerschapsblouse, een mouwloze positieblouse of de klassieke positiebloouse. Kenmerkend voor de zwangerschapsblouses die Growing Position verkoop is dat ze trendy, comfortabel en lekker goedkoop zijn. De blouse moet passen bij de eisen die je lichaam tijdens je zwangerschap zo hard nodig heeft en verdiend. Zorg goed voor jezelf is dan ook het credo van Growing Position. Met onze trendy en betaalbare zwangerschapskleding ben je op de goede weg. De uitgebreide collectie zwangerschapsblouses maken een keuze uit onze collectie niet eenvoudig maar wel heel leuk. Zoek dus onder het item blouses en wellicht vind je er je favourite zwangerschapsblouse. Mocht je hulp nodig hebben of een vraag willen stellen, mail of telefoneer ons. We helpen je graag de juiste keuze te maken.

Extra informatie

Merk

Spring

Kleur

Zwart

Maat

M, XL

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zwangerschapstuniek-van-zwangerschapscollectie-spring” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *