Borstvoedingskleding

Borstvoedingskleding

Borstvoedingskleding

Borstvoedingskleding heb je natuurlijk nodig als je borstvoeding geeft. De speciale voedingsjurken en borstvoedingsbh’s zijn aan de voorkant zo gemaakt dat je je baby gemakkelijk kunt aanleggen, maar er ook weer niet te bloot bij zit. Want dat wil je natuurlijk liever niet. Deze kleding kun je al voor je bevalling aanschaffen. De stof is zo gemaakt dat deze mee rekt met de groei van je borsten. Ben je bevallen en geef je borstvoeding, dan worden je borsten vaak weer wat kleiner, de stof krimpt dan weer iets in zodat de borstvoedingskleding altijd goed zit.

Borstvoedingskleding is een must, want als je baby honger heeft is hij ongeduldig

Je hebt het misschien al gemerkt. Of je gaat het straks ervaren als je baby geboren is: een baby die trek heeft, laat zich horen en heeft geen geduld. Natuurlijk wil jij je kind ook zo snel mogelijk geven waar het naar snakt. Dus moet je je baby snel de borst kunnen geven.

Speciale kleding voor als je borstvoeding geeft, heeft allerlei handigheidjes. Jurken kunnen voor bijvoorbeeld een speciaal inzetje hebben, dat je gemakkelijk opzijschuift. Bh’s kun je aan de voorkant openen. Natuurlijk kun je ook kiezen voor gewone blouses of jurken met knoopjes, maar dan ben je vaak behoorlijk bloot als je borstvoeding geeft. En de meeste moeders voelen zich daar toch minder prettig bij.

Shop betaalbare borstvoedingskleding bij Growing Position

Positiekleding, zo ook borstvoedingskleding, draag je over het algemeen maar een korte periode. In het eerste trimester kun je vaak nog je eigen kleding aan. Vanaf het tweede trimester begin je al wat meer te groeien en ben je genoodzaakt om nieuwe kleding aan te schaffen. Nu kunnen wij ons voorstellen dat je hier niet al te veel geld aan wilt uitgegeven. Growing Position biedt positiekleding aan voor een betaalbare prijs. Bekijk ons ruime assortiment aan borstvoedingskleding of bekijk de andere betaalbare zwangerschapskleding in onze webshop.

Resultaat 1–15 van de 37 resultaten wordt getoond