Positiejurken

Positiejurken

Positiejurken: onmisbaar als positiekleding

Positiejurken zijn onmisbaar in je zwangerschapsgarderobe. De Positiejurken geven je extra ruimte bij je groeiende buik. Of je nu in de zomer zwanger bent of in winter een positiejurk trek je aan en je bent klaar. Misschien een zwangerschap panty of een zwangerschap legging eronder maar dan ben jij klaar om te gaan. Positiejurken kunnen luchtig, feestelijk of zakelijk zijn. Positiejurken zijn tegenwoordig net zo modieus als gewone kleding. Hou je van positiejurken met print of val je op effen positiejurken. Waarschijnlijk heb je tijdens je zwangerschap ook weleens een feestje. Dan zul je bij ons ook zeker feestelijke positiejurken kunnen vinden.  Ben je meer zakelijk bezig dan zul je zeker ook een positiejurk vinden, die bij jouw levensstijl pas. Onze positiejurken schiet je gemakkelijk aan, zit comfortabel en geeft alle ruimte aan je groeiende buik.

Kies de positiejurk die bij je past

Positiejurken voor tijdens je zwangerschap zijn er in alle soorten en maten. Nette, effen zwangerschapsjurken die fijn voor naar kantoor zijn. Opvallende, zwierige positiejurken voor een leuk feest of een bruiloft. En natuurlijk positiejurken die lekker gemakkelijk zijn voor alledag. Kies voor elke gelegenheid de geschiktste positiejurk, maar kies vooral de positiejurk waar jij je helemaal happy in voelt. De een wil bijvoorbeeld graag een positiejurk die ruim om de buik valt. De ander vindt het juist mooi om de buik extra goed te laten uitkomen. Dan ga je natuurlijk voor de strakke positiejurken.

We hebben een uitgebreide collectie positiejurk bijvoorbeeld:

  • Positiejurken met korte mouwen
  • Positiejurken met lange mouwen
  • Positiejurken voor de zomer
  • Positiejurken lang
  • Positiejurken voor naar je werk
  • Feestelijke positiejurken
  • Voedingspositiejurken

Daarnaast hebben we veel geschikte jurken voor als je borstvoeding geeft. Een aantal van onze positiejurken kun je en tijdens je zwangerschap en als je borstvoeding geeft dragen. 2 voor de prijs van 1 dus.

Resultaat 1–15 van de 44 resultaten wordt getoond