Zomerjurken

Zomerjurken

Zomerjurken

Zwanger zijn in de zomer brengt al genoeg ongemakken met zich mee. Als het warm is heb jij het nog warmer en daarom is een heerlijke zwangerschapsjurk voor de zomer een must in jouw kledingkast. Waarschijnlijk is één jurk niet genoeg en wil je er graag meer hebben. Geen paniek! In onze webshop vind je een grote collectie aan diverse merken en positiejurken die je kunt dragen in de zomer.

Zeker als je in de zomer zwanger bent, is een luchtige zwangerschapsjurk fijn om te dragen. Je schiet hem gemakkelijk aan,  het zit comfortabel en geeft alle ruimte aan je groeiende buik.

Kies de zomerse zwangerschapsjurk die bij je past

Jurken voor tijdens je zwangerschap zijn er in alle soorten en maten. Nette, effen zwangerschapsjurken die fijn voor naar kantoor zijn. Opvallende, zwierige exemplaren voor een leuk feest of een bruiloft. En natuurlijk jurken die lekker gemakkelijk zijn voor normale dagen. Kies voor elke gelegenheid de geschiktste jurk, maar kies vooral de positie jurk waar jij je helemaal happy in voelt. De een wil bijvoorbeeld graag een jurk die ruim om de buik valt. De ander vindt het juist mooi om de buik extra goed te laten uitkomen.

Growing Position heeft een uitgebreide collectie zwangerschapsjurken, bijvoorbeeld:

Daarnaast hebben we veel geschikte jurken voor als je borstvoeding geeft. Een aantal van onze positiejurken kun je en tijdens je zwangerschap en als je borstvoeding geeft dragen. 2 voor de prijs van 1 dus.

Naast een top en een broek, is een positiejurk dus echt een onmisbaar kledingstuk in jouw kast. Kies je voor een effen jurk of juist voor een hippe print? Bekijk snel het assortiment!

Toont alle 10 resultaten