Positiejassen en positieblazers

Positiejassen en positieblazers

Alle 11 resultaten

Positiejassen en positieblazers

Positiejassen en positieblazers. Vaak is het moeilijk een leuke positie jas te vinden. Toch heb je een positie jas of positieblazer vaak dagelijks nodig. Zorg voor een fijne jas tijdens je zwangerschap. Je zult er zoveel plezier aan beleven.

Mooie zwangerschapsjas die je 9 maanden met plezier zult dragen. De positiejas heeft een rond kraagje en ronde zakken aan de voorzijde. Door de extra rimpeling en ceintuur valt deze zwangerschapsjas je gehele zwangerschap perfect om je buik. Wil je hippe zwangerschapskleding maar ook goedkope zwangerschapskleding waar je dagelijks plezier van hebt. Deze zwangerschapsjas is daar een voorbeeld van. Na je zwangerschap is deze hippe zwangerschapsjas ook nog prima door te dragen.
Dit model is ook verkrijgbaar in de kleur antraciet en cognac. De jas is ontworpen door Growing Position en ook alleen verkrijgbaar in onze webshop.

Jassen voor zwangeren

Kiezen voor een nieuwe jas is zeer belangrijk. Je kunt in onze collectie  kiezen tussen veel stijlen; de trend van dit seizoen spettert er meedogenloos vanaf. Jij houdt hierbij natuurlijk ook rekening met wat bij jouw past en bij je andere zwangerschapskleding matcht. Voor welke gelegenheid heb jij je nieuwe zwangerschapsjas nodig? Tijdens vrije dagen val je misschien wel voor een zwangerschapsjas met een sporty look. Kijk maar eens rond, de keuze is aan jouw. Maar ook voor je werk stuit je op stylish zwangerschapsjassen van perfecte kwaliteit. In het weekend lekker stappen? Welke van de zwangerschapsjassen past het best bij jouw dagelijkse werkzaamheden?

“De mooiste zwangerschapsjassen voor de koudere dagen”
Denk je aan classy fashion dan zijn onze zwangerschapsjassen helemaal hot. Je ziet deze jassen bij verschillende labels en de keuze is aan jouw. Hetzelfde geldt voor de coole zwangerschapjassen en de überhippe blazers. Kies met zorg de bijpassende items; een hip positie T-shirt of een wat langere mooie top maken je look onweerstaanbaar. Natuurlijk zoek je ook eye-catching design voor naar je werk. Wij raden je zwangerschapsjassen aan van sterke kwaliteit in een intense kleur. Jouw fashion statement houdt dan makkelijk je gehele zwangerschap stand!